Show simple item record

dc.contributor.authorDončić, Stevan
dc.contributor.authorVranešević, Jelena
dc.contributor.authorVićić, Ivan
dc.contributor.authorKnežević, Slobodan
dc.contributor.authorKarabasil, Neđeljko
dc.contributor.authorVidaković Knežević, Suzana
dc.date.accessioned2025-10-22T18:15:16Z
dc.date.available2025-10-22T18:15:16Z
dc.date.issued2025-09-12
dc.identifier.isbn978-86-83115-57-0
dc.identifier.urihttps://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/1042
dc.description.sponsorshipOvaj rad je podržan od strane Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, na osnovu Ugovora o realizaciji i finansiranju naučnoistraživačkog rada NIV-NS za 2025. godinu, broj ugovora: 451-03-136/2025-03/200031.en_US
dc.language.isosren_US
dc.publisherSrpsko veterinarsko društvo, Beograden_US
dc.sourceZbornik radova i kratkih sadržaja^f36. Savetovanje veterinara Srbije, Zlatibor, urednik prof. dr Milan Maletićen_US
dc.subjectbroj mikroorganizamaen_US
dc.subjectEscherichia colien_US
dc.subjectmonitoringen_US
dc.subjectSalmonella spp.en_US
dc.subjectusitnjeno mesoen_US
dc.titleMikrobiološki status usitnjenog svinjskog i goveđeg mesa u toku monitoringa bezbednosti hrane za 2024. godinuen_US
dc.typeConference paperen_US
dc.identifier.doi10.5937/SVS25255D
dc.citation.spage255en_US
dc.citation.epage256en_US
dc.citation.rankM64en_US
dc.type.versionpublisheden_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Zbornici
    Saopštenja sa naučnih skupova

Show simple item record